Enllaç Juanmi i Sandra

Canet 20 de juliol de 2008

Diumenge 20 de juliol a les 13 hores en el Santuari de la Verge de la Misericòrdia de Canet de Mar, el Juanmi i la Sandra s'han casat.

A la sortida del temple i mentre sonaven les botzines, els regatistes del Club Vela Blanes, empunyant els seus sticks enarborant  les banderes del  codi internacional de senyals van fer un passadís en homenatge al nostre director esportiu i a la seva esposa.

El Juanmi va arribar a Blanes el setembre de l'any 2000, amb la difícil papereta d'entrenar la flota d'optimist. Per la bona manera de fer, la seva predecessora es considerava insubstituïble, va ser ella mateixa, la Yaiza qui ens el va proposar.

Aquell noi ben plantat, instructor de vela i diplomat mestre en educació física, va utilitzar els primers sous de Blanes en llicenciar-se en INEF, especialitat en gestió de centres esportius. La seva relació amb els altres clubs i amb la pròpia federació de vela va ser de seguida molt fluida i va esdevenir fonamental per nosaltres i per la pròpia FCV, va començar a participar com a entrenador de la Selecció Catalana de Vela.

El Juanmi es fa estimar, el seu gran cor, la seva manera de ser i la seva implicació l'han portat a que actualment sigui el Director Esportiu de la nostra entitat i que col·labori amb el Comitè de Tecnificació de la FCV.

Estem segurs que el nostre projecte esportiu i de club juntament amb el seu personal amb la Sandra el seguiran il·lusionant i el faran créixer al nostre costat. FELICITATS JUANMI I SANDRA.