Copa d'España 2007, classe 420

Atlàntic i Nora Brugman campiones de la categoria juvenil femení

Club Nàutic L'Arenal 6 a 9 de juliol de 2007

El vent es va mostrar molt capritxós durant la primera jornada del campionat fent que la sort fos un factor definitiu a l'hora d'assolir una bona classificació, es van realitzar 2 de les tres proves previstes.
La forta intensitat, xaloc de fins a 22 nusos va ser la nota dominant en el segon dia de competició, quatre proves, a la darrera amb una forta rolada a la dreta amb canvi de recorregut a la porta de
sotavent, el Comitè va haver d'aplicar 18 reparacions.
Finalment tres proves el darrer dia.
Èxit aclaparador de les tripulacions balears que van copar les places de podi.
Els nostres regatistes es van veure clarament perjudicats per les condicions del primer dia, on van estar molt per sota de les seves possibilitats, i es van veure condicionats a la resta de la competició.

420 73 participants
1 ESP 52485 Macià Alemany/J. Duran CV P. d'Andratx 3 31 2 2 1 1 2 2 1 14
2 ESP 52781 Xavier Torrens/X.Socias CN S'Arenal 1 34 17 1 3 Rdg 1 1 5 36
3 ESP 52486 Pedro Marí/Xim Benjumea RCN Palma 4 1 3 3 5 Rdg 13 19 10 46
24 ESP 52398 Atlàntic Brugman/Nora B. CV Blanes 52 47 4 25 25 12 22 23 19 177
27 ESP 52795 Alex Brugarolas/J.Pibernat CV Blanes 11 60 28 26 11 6 Ocs 33 16 191

L'Atlàntic i la Nora amb la suma de punts assolits en aquesta Copa i en el Campionat d'Espanya celebrat a Blanes, podran formar part de la selecció Espanyola que participarà del 8-16 d'Agost 2007, al Youth European Championships 420 a Medemblik / Netherlands.
Amb aquesta classificació la participació de regatistes de Blanes a Mundials i Europeus queda d'aquesta manera