Certificació ISO 14001

El Club Vela Blanes rep la certificació de mans del Conseller

Saló Nàutic Internacional de Barcelona 12 de novembre de 2010

En el decurs del passat Saló Nàutic Internacional de Barcelona, AENOR i Ports de la Generalitat varen lliurar al stand de Ports de la Generalitat, les certificacions ISO de qualitat i gestió ambiental, fruit del procés d'implantació d'un sistema integrat de gestió que han consolidat els ports al llarg del litoral català.

El port de Blanes immers en ple procés de renovació i construcció era un dels temes més recurrents i amb més protagonisme a l'stand de Ports de la Generalitat, el passat 12 de novembre. A l'acte de lliurament de certificacions, el president del nostre club, Amadeu Nualart, rebia de mans d'Eva Subirà (directora d'AENOR a Catalunya) la certificació ISO 14001 que reconeix l'esforç fet pel Club Vela Blanes per establir un Sistema de Gestió Integrat de Medi Ambient. Un sistema que assegura una política ambiental referent en la prestació dels seus serveis. Aquest sistema de gestió defineix, en el cas del Club Vela Blanes, una planificació dels serveis i les activitats, una estructura organitzativa a tots els nivells i una metodologia definida mitjançant els procediments, les instruccions i la seva avaluació.
A l'acte presidit per el Sr. Manel Nadal Secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i la gerent de Ports de la Generalitat, la Sra. MªDolors Rodríguez, van també assistir-hi el Vice-president del Club, el Sr. Oriol Subirà i el gerent del Club Vela Blanes, Sr. Carlos Ramos.