Campionat de Catalunya 2011, creuers categoria solitaris

El Zeta de Jaume Mercader campió

Club Nàutic Arenys 4 d'octubre de 2011

El Campionat de Catalunya de Solitaris i A Dos consta de tot un seguit de regates puntuables (dotze en total) dintre de l'àmbit català i en aquest 2011 han recorregut la geografia marítima del nostre país fent partícips a 11 clubs (Garraf, Premià, Port d'Aro, Vilanova, Mataró, RCNB, Balís, Hospitalet ? Vandellós, Cambrils, Garraf i Arenys). Totes les regates entre 60 i més de 150 milles, la més llarga, han servit per proclamar el Campió de Catalunya de la categoria A Dos i Solitaris.

En Jaume Mercader, amb el ZETA, en el Grup SOLITARIS ha aconseguit aquest 2011 el Campionat de Catalunya.
La seva dedicació plena al circuit de solitaris ha permès al nostre amic Jaume oblidar-se de la temporada passada en aquesta mateixa categoria, on només va poder ser 11è.
Aquest any després de completar 8 de les dotze proves (recordem que puntuen les sis millors regates i que s'han de dur a terme un mínim de 3) en Jaume s'ha proclamat campió per davant de l'embarcació SALAO TU de Manuel López Dabaliña (CN Salou), que només va completar 4 proves.