Activitat social agost 2007

Les havaneres i les paelles protagonistes de l'estiu

Club Vela Blanes, agost 2007

Enguany el mes d'agost ha estat, a nivell meteorològic, dels més curts que es recorden. La climatologia no ha fet que gaudíssim d'un estiu com el d'altres anys. Malgrat tot la festa no ha parat i el nostre Club a tornar a celebrar ja les seves típiques nits d'estiu amb cantada d'havaneres i rom cremat, així com la seva trobada de colles paelleres amb disc mòbil.

Prop de 180 persones i un total de cinc "colles paelleres" , un èxit que fa temps no es recordava, van participar de la festa paellera a la terrassa del nostre Club. La sorpresa final va ser d'aquelles que es recordaran durant molt de temps. Un petit tornado va fer que cadires, taules, tendals i part de la carpa es ressentissin. I es que ja se sap: estem en un any que tot el que no sigui donar protagonisme al canvi climàtic!
Pel que fa a la cantada d'havaneres l'èxit va estar aclaparador! A destacar la presència de nombrós públic. El gran nombre de socis va poder gaudir de les VEUS DEL MAR conjunt que, damunt l'escenari cedit per l'Ajuntament i situat al pàrking del Club, va interpretar nombroses peces de tots conegudes.
Aquestes havaneres van fer que els allà presents cantessin a una sola veu, mentre onejaven tovallons al vent: El Meu Avi o la Bella Dolores; mentre degustaven un rom cremat.