Participació del CVB a la primera regata del Circuit Català Optimist 2014-2015

Martina Casañé, Dani Cabré i Aleix Manresa van participar als G1 i G2

CN L'Escala, 27 i 28 de setembre de 2014.- Els dies 27 i 28 de setembre va tenir lloc la cinquena edició de la regata Hotel Nieves Mar al Club Nàutic l'Escala. Enguany novament ha format part del Circuit Català Optimist per la temporada 2014-2015. Es la primera de les regates puntuables pels grups 1 i 2 a Catalunya i va reunir al Club empordanès un total de 172 regatistes.

Fantàstica la jornada de dissabte que va permetre dur a terme quatre proves, mentre que diumenge la manca de vent va impedir fer-ne cap.

El Club de Vela Blanes va tenir presència en ambdós grups. Martina Casañé (20ena) i Dani Cabré (44è) al Grup 1 i Aleix Manresa (40è) al Grup 2.

Dura la competència de la Martina a la categoria B, que malgrat tot va finalitzar la última prova de dissabte amb una fantàstica 12ena posició que preveia el millor per la jornada de diumenge. La manca de vent va impedir comprovar-ho. Dani es va situar en la 5ena posició a la categoria C, aconseguint bons resultats a la segona i quarta prova de dissabte. Finalment, Aleix Manresa a la categoria B del Grup 2, va començar amb dues primeres proves força bones però va tancar la seva participació amb les dues últimes mànegues de dissabte una mica per sota del nivell esperat.