La flota de la classe Europa inicia l'any a la IV Guíxols Cup

El millor a la categoria masculina va ser Oscar Boronat (11è) i la millor en categoria femenina va ser Gal·la Rodiera, segona sènior.

Club Nàutic Sant Feliu Guíxols, 26 i 27 de gener de 2019.- 4a edició de la regata baix-empordanesa que ha aplegat prop d'una seixantena d'embarcacions en aquest cap de setmana passat a les categories Europa i 420. Els làser ja ho van fer el 12 i 13 de gener, i els optimist competiran l'últim cap de setmana de febrer.

La manca de vent ha estat la principal protagonista d'una regata que va completar tres proves dissabte per ambdues classes, i només una en la jornada dominical per a la classe 420.

Cinc varen ser els membres del Club Vela Blanes que van participar en la competició, essent Oscar Boronat (11è) el millor classificat. Situat a la 4a posició com a regatista sots20 masculí, l'Oscar va anar de menys a més, aconseguint un cinquè lloc a la tercera prova de dissabte. El fet de no disputar cap prova diumenge va impedir molt segurament uns millors resultats. Gal·la Rodiera (15ena) una de les dos regatistes femenines del CVB en competició es va convertir en la segona sènior de la classificació. Gemma Mateu (28ena), Pol Vilariño (29è) i Aleix Manresa (32è) van tancar la participació blanenca en un cap de setmana marcat pel poc vent.