Solaris Racing Team guanyador absolut de la regata

Club Vela Blanes 10 i 11 de març de 2007

Aquest passat cap de setmana el Club de Vela Blanes ha organitzat la 26ena edició del ja clàssic TROFEU PRÍNCEP DE GIRONA. Un total de 26 embarcacions (curiós, no?) pertanyents a 11 clubs nàutics de Catalunya.
L’autèntic protagonista de la regata ha estat el vent, que dissabte (primer dia del Trofeu) va assolir puntes de 40 nusos que feien perillosa la navegació i que va impedir disputar la regata costanera prevista per dissabte. Afortunadament diumenge es van realitzar dues proves amb un vent d’entre10 I 20 nusos amb direccions que van anar del 200º al 235º. La decisió pressa pel Comitè de Regates va ser substituir el recorregut de Triangle Olímpic per el de Sobrevent – Sotavent (de sis milles) amb la qual cosa es va poder disputar el Trofeu amb tota normalitat

Enguany els col·laboradors de la regata han estat: GRAN BLAU, VELAS MASTER,MARGI BOATS-PARALOC, MONTFERRANT I CAPITAN COOK. Aquests col·laboradors, els regatistes I tot el personal de l’organització han fet possible novament l’èxit de tot una clàssica dintre del Circuit Català de Creuers. Malgrat no poder comptar enguany amb la sempre interessant xerrada de l’Àlex Pella, la resta d’actes amb els esmorzars I el “pica-pica” de diumenge previ al lliurament de premis van completar l’èxit del Trofeu.