La forta tramuntana protagonista de la regata

Club Vela Blanes 5,6 i 12 de març de 2005

El fort vent ha estat sens dubte el protagonista d’aquesta edició del ja clàssic Príncep de Girona. La forta tramuntana amb puntes de mes de 30 nusos va fer que s’anul·les la prova en format de triangle olímpic prevista pel diumenge 6 de març i així mateix un vent del sud amb cops de 25 nusos va posar a prova la destresa i resistència de la flota en l’últim dia de regata. Hi va haver un petit incident, la ruptura del pal d’un dels membres de la flota del Club Vela Blanes, això si sense més, serà un altre batalleta per explicar als nostres nets.

8 vaixells de la nostra flota van estar a la línia de sortida el dia 5 de març, amb un total de 18 que van conformar la participació total en l’esdeveniment.

El LONE de R. Alsina es va guanyar amb claredat en les dos proves disputades, imposant-se així en la classe regata. En el grup creuers 1, va ser THRILLER de F.Soldevila el vaixell guanyador  amb una dura pugna amb MOHITO i SI BWANA.

En el grup creuers 2, va ser on millor van brillar els nostres representants, cal destacar el 1er lloc aconseguit pel ESCERT patronejat per David Gayango i el 3er lloc del mateix grup assolit pel CUCU de J.E. Ballarín.

El David Gayango, skiper de l’Escert es un dels regatistes de l’última fornada del nostre Club, format en optimist a casa nostra  ara està navegant en la flota d’europes i que amb aquesta actuació confirma les bones maneres en que apunten aquesta nova generació d’esportistes blanencs