Tessa Aguirre, Ibai Ibarguren i Max Piguillem participen a la segona prova del Circuit Català d’Optimist 2021-22 a Roses

Gen Roses, 23 i 24 d’octubre de 2021.- Ha finalitzat aquest passat cap de setmana la segona prova del circuit català d’Optimist a la badia de Roses amb la participació de quasi 150 joves regatistes, provinents de tots els clubs del litoral català. Un cap de setmana de bones condicions per a la navegació amb un diumenge on la tramuntana va ser la protagonista amb vents establerts de 23 nusos amb ratxes de 28. 11 proves en total (6 al Grup 1 i 5 al Grup 2) es varen completar, possibilitat en ambdós grups els descart de la pitjor.

Tres regatistes del Club varen participar en aquesta segona prova, després d’haver-ho fet fa tot just un mes al CN L’Escala. Tessa Aguirre (12ena) va tornar a ser la millor dels blanencs dins el G2, amb dos molt bons parcials entre els 10 primers classificats. Tessa va aconseguir un 4rt lloc entre els 76 regatistes a la segona prova de dissabte. Ibai Ibarguren (28è), també al G2, va aconseguir deixar per darrera més de la meitat de tota la flota, aconseguint el seu millor resultat a la tercera mànega. Finalment, al G1, Max Piguillem (59è) va tancar la participació de l’expedició del Club de Vela Blanes, en un grup molt competitiu on sub-16 i sub-15 no varen donar treva als mes joves.