Pol Gragera primer podi 2018 de la classe Optimist.

El regatista del Club Vela Blanes segon de la categoria B, va ser 3er de la general.

Club Nàutic Sant Feliu Guíxols, 20 i 21 gener.- Tercera edició de la Guíxols Cup en la que la classe optimist, amb més de 150 regatistes repartits en els dos grups, han navegat 4 proves facilitant un descart el G1 i només tres proves el G2. Totes elles dutes a terme dissabte amb un vent de garbí de 16/18 nusos d'intensitat. Diumenge la manca de vent va impedir navegar cap prova.

Primera prova de l'any pels mes petits i primer podi blanenc a la classe Optimist. Pol Gragera (3er) ha aconseguit el 3er lloc de la general del Grup-2 i ha estat subcampió a  la categoria B. Martí Garriga (10è) també al Grup 2 s'ha situat en desena posició mentre que Martí Piguillem (35è) ha deixat darrere més de 40 regatistes, firmant així una bona regata. Guillem Manresa (57è) al Grup-1 ha tancat l'expedició blanenca.