Nous podis de Martí Piguillem (1er) i Martí Garriga (3er) al Grup-3 d'Optimist

C.N. Estartit, 6 i 7 maig de 2017.- El club empordanès ha tancat una nova edició de la Regata Estartit Optimist amb una magnífica participació en un cap de setmana on el Grup-3 de la classe infantil optimist ha tornat ha competir en regata classificatòria amb més de 40 regatistes que van disputar 3 proves dissabte, amb ve3nts de component sud, sud-est d'entre 8 i 15 nusos d'intensitat, i 3 proves més diumenge amb vents de menor intensitat de component est.

Els més petits de casa nostra la van tornar a "liar" amb nous podis al Grup-3. Aquesta vegada al Martí Piguillem va pujar dalt de podi i Martí Garriga ho va fer en 3er lloc. En Martí es va imposar al regatista del Club Nàutic Port d'Aro Ricard Garriga amb cinc punts de diferència. El blanenc va aconseguir un extraordinari 3 lloc a la segona prova de dissabte que li va permetre mantenir distàncies la resta del cap de setmana. Martí Garriga no va poder amb el segon lloc, malgrat la regularitat mostrada durant el cap de setmana li feien merèixer la plaça. Finalment va pujar 3er al podi.

Pol Gragera 8è del G-3 va mica en mica escalant posicions dins el rànquing del grup. I malgrat el poc temps que porta en competició no trigarà gaire en seguir a llocs de podi als seus companys de flota. l'últim participant del Club de Vela Blanesa l'Estartit va ser en Max, el petit dels Piguillem que només va competir diumenge, va donar mostres de tenir un futur molt prometedor, tot acabant les proves i deixant enrere prop de 10 regatistes en dues de les proves de diumenge.

CLASSIFICACIONS: 41 Regatistes