Nicolàs Hernàndez puja al podi a la primera regata puntuable N2 post COVID-19

El regatista de la classe Optimist del Club Vela Blanes va ser 2n sots-16 al G2 a la VI Guíxols Cup al CNSFG

La resta de regatistes del Club varen obtenir uns bons resultats on destaca en Max Piguillem 6è de la classificació general, Ramón Hernàdez 15è, Ibai Ibarguren 36è i Tessa Aguirre 40ena. tots al G2

Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, 27 i 28 de febrer, de 2021.- Ha tornat la competició després de mesos sense fer-ho, degut a les restriccions establertes arrel de la pandèmia de COVID. Ha estat a les instal·lacions del CNSFG on s’ha dut a terme la 6ena edició de la Guíxols Cup per a la classe Optimist aquest passat cap de setmana.

La regata ha comptat amb dues jornades molt assolellades però amb condicions desiguals. Dissabte el temps va ser complicat com a conseqüència del vent de garbí i les fortes corrents de llevant i diumenge la tramuntana va permetre la celebració de quatre proves per grup. La regata amb un total de 154 regatistes provinents de tots els clubs del litoral català.

La regata, primera puntuable N2 després de la parada de les activitats per la pandèmia, s’ha portat a terme complint amb un rigorós protocol de seguretat anti covid-19 que ha permès garantir una competició segura tant pels participants com pels equips i acompanyants, de qui cal destacar la magnífica col·laboració amb el seguiment de les normes.

Pels joves regatistes blanencs ha estat tornar a la competició i tornar al podi, al bons resultats i a les bones sensacions que ja es trobaven a faltar. Nicolàs Hernández (7è) Optimist G2 va pujar al podi al convertir-se en subcampió sots-16 (amb un 2n i un 3er lloc en les darreres proves), superat a la classificació general per Max Piguillem (6è), aquest quart a la categoria sots-13 i que va completar les sis mànegues de forma extraordinària, amb 4 de les 6 proves disputades entre els 10 primers, d’un total de 89 regatistes. Un únic punt va separar als dos regatistes.

Ramón Hernández (15è) amb un 4rt lloc a la darrera prova i dos sisens va estar va estar molt a prop de pujar al podi com el seu germà a la seva categoria. Ibai Ibarguren (36è) va completar un trofeu dels més regulars que se li recorda i Tessa Aguirre (40ena), la única representant femenina de l’equip, va superar quasi 20 regatistes a la classificació, molts d’ells de categoria superior. Només es va veure condicionada per la bandera negra a la segona prova de dissabte, després d’un 8è lloc a la primera