La flota d'Optimist participa al 23è Trofeu Estruch puntuable per el Campionat de Catalunya.

CN Arenys, 21 i 22 d'octubre de 2017.- El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició de la regata arenyenca Trofeu Estruch que enguany arriba a la seva 23ena edició amb una participació de més de 160 regatistes dels Grups 1 i 2 del circuit d'Optimist. La regata forma part del Circuit Català d'Optimist i és puntuable per a la Copa Catalana. La regata va disputar un total de 12 proves entre ambdós grups durant el cap de setmana, amb un vent molt variable de sud-oest la jornada de diumenge.

La flota d'Optimist del Club Vela Blanes es va desplaçar a aigües del maresme amb 4 integrants, Guillem Manresa (63è) al Grup-1, i Pol Gragera (22è), Martí Garriga (28è) i Martí Piguillem (58è) al Grup-2. Complicat ho van tenir els nostres regatistes tant al Grup-1, on Guillem no va poder situar-se en millor lloc a la classificació, com en Pol (millor blanenc al Grup-2), o els "Martins" que van tenir molt dura competència en una flota que sobrepassava els 80 regatistes.

CLASSIFICACIÓ OPTIMIST G-1 (77 regatistes)