KORRIGAN 4rt i SMERIT 5è a la 41ena Regata Columbretes Gran Premi Aedas Homes

Smerit de Tito Moure 1er i Korrigan de Joan Balaguer 2n en temps real varen dur a terme una excel·lent regata completant un recorregut de de 72 milles nàutiques. Tito Moure va batre el seu propi rècord de velocitat d’aquesta prova, al finalitzar el recorregut en 8 hores, 15 minuts i 54 segons.

La compensació de temps a l’arribada, va fer que les embarcacions blanenques es situessin en 4rt i 5è lloc.

Club Nàutic Vilanova, 6 de març de 2021.- N’hi havia ganes de navegar, després de les restriccions, i els 80 iots aplegats al CN Vilanova aquest cap de setmana així ho han demostrat. Repartits a les diferents categories (solitaris, a dos, tripulació,...) i amb aquesta nova modalitat de combinar regates de llarg recorregut amb d’altres de més curts, s’ha dut a terme la 41ena edició de la Regata Columbretes, puntuable pel Campionat de Catalunya de solitaris, A2, A3 i altura, en el seu recorregut llarg. Amb 10 nusos a la sortida que van arribar als 15 nusos fins les 21h, els patrons i tripulacions varen posar rumb a la Plataforma Casablanca, pas de virada, per tornar al Club Nàutic Vilanova i completar les 72 milles de distància en el recorregut llarg; mentre els vaixells que navegaven la regata curta de 36 milles, posaven rumb al Castell de Tamarit per tornar després a port.

KORRIGAN (4rt) amb Joan Balaguer i Jordi Garriga, i SMERIT (5è) amb Tito Moure i Stephane Azzoni varen ser els representants del Club Vela Blanes que varen participar a la categoria A2 en aquesta primera regata puntuable de l’any. Malgrat arribar a la línia d’arribada en primer lloc (SMERIT de Tito Moure va tornar a batre el record de velocitat a la prova tot completant el recorregut en poc més de 8 hores) i segon (KORRIGAN) en temps real, la compensació dels temps, una vegada les 19 embarcacions del grup varen creuar la línia d’arribada, els van situar en 4rt i 5è lloc.