El WAIKIKI de Jordi Vilar es proclama guanyador al Grup ORC i RI

Blanes, 6 i 7 de setembre.- Finalitza una nova edició de la clàssica dins el circuit català, Trofeu Príncep de Girona. En aquesta 33ª edició, més local que mai (amb la participació de la quasi totalitat de la flota del Club de Vela Blanes) les embarcacions han pogut competir en la modalitat ORC Club, sense deixar de banda el clàssic RI. Enguany la regata, que per motius de les obres al Club de Vela Blanes, va tenir de traslladar-se al mes de setembre; tornarà el pròxim any a celebrar-se al mes de Març.

Les diferents tripulacions han pogut gaudir dins els actes socials d’aquest any, dels ja tradicionals esmorzars abans de sortir a competir. Dissabte va tenir lloc la clàssica travessia en la que els iots amb 7 nusos de vent del 170º va enfilar la Pilona de Malgrat per després prendre rumb cap a Lloret de Mar i tornar a Blanes. Malgrat el vent no va superar mai els 8 nusos durant tota la prova, va ser suficient per concloure les 12 milles en quasi dues hores i mitja de temps. Diumenge el fluix vent només va permetre dur a terme una sola prova: un barlovent / sotavent de 6,4 milles amb 5 nusos de vent del 190º.

Finalment, l’embarcació WAIKIKI de Jordi Vilar s’ha proclamat guanyadora absoluta tant en ORC com en RI, essent el BEAGLE de Roger Ferrer el segon classificat d’aquest XXXIII Trofeu Príncep de Girona de la classe Creuer.