Els germans Peralta amb el TOSSUT DOS guanyen la 1ª Edició de la Regata Boomerang-Balsamar a la categoria ORC-A2

Els germans Peralta amb el TOSSUT DOS guanyen la 1ª Edició de la Regata Boomerang-Balsamar a la categoria ORC-A2

El poc vent es converteix en el protagonista de la regata de 100 milles entre Balís, Masnou i Blanes.

CN El Balís, 22, 23 i 24 de març de 2019.- El vent ha estat el protagonista de la 1ª Edició de la Regata Boomerang-Balsamar, organitzada per FUN 4 Sailing Events amb col·laboració del Club Nàutic El Balís.  

Divendres 22, a les 18 hores, prenien la sortida una trentena d'embarcacions repartides en dos grups. Amb un vent del NE, d'entre 15 i 18 nusos, la flota va sortir rumb a Blanes, primer punt de pas del recorregut de 100 milles. Arribats a Blanes, passant la balisa per babord, va enfilar la piscifactoria de Masnou. Arribats a aquest punt, el vent va afluixar i va donar l'esquena als regatistes. Les encalmades varen posar a prova la perseverança i paciència de més d'un, tot arribant-se al punt de començar a aparèixer els primers retirats de la regata.

100 milles eren tot un repte i arribant les primeres hores del matí de dissabte les coses no tenien intenció de millorar. La manca de vent va obligar a prendre una difícil decisió per part del comitè que es va reflectir en l'escurçament de la prova, preveient que podia donar-se el cas de que cap embarcació finalitzés el recorregut. Aquesta decisió, ironies del destí, va fer que una petita brisa matinera ajudés a les tripulacions que continuaven la regata a finalitzar la regata a Blanes. Abans de la posta de sol totes les embarcacions que quedaven en competició van finalitzar el recorregut.

Mariona i Josep Peralta amb l'embarcació TOSSUT DOS, tot seguint la tradició de regatistes de creuer del Club Vela Blanes, caracteritzats sempre per la perseverança i la paciència, varen aconseguir el triomf final a la categoria ORC-A2 després de completar finalment 68 milles.

 Mes informació:

http://www.f4sailing.com

https://www.f4sailing.com/galeria

https://www.f4sailing.com/Resultats