Els germans Parés bronze al Campionat Espanya 420 a Vigo

Els regatistes del Club Vela Blanes varen estar lluitant per el primer lloc fins l'últim moment. Penalitzats en la 8ena prova per un OCS van situar-se 7ens de la general i 3ers juvenils.

RCN Vigo, 9-15 abril de 2017.- El passat diumenge 15 d'Abril va finalitzar el Campionat d'Espanya de la classe 420, que va tenir lloc al RCN de Vigo dels dies 9 al 15 d'Abril, amb la participació de més de 80 tripulacions d'arreu de l'estat (Galíscia, Catalunya, Murcia, Balears, Canàries, Andalusia i País Basc) i alguns regatistes portuguesos.

Nombrosa la participació de l'expedició catalana, que amb 14 embarcacions va finalitzar el campionat amb uns molts bons resultats. Els regatistes Edu Ferrer i Carlos de Maqua, del CN el Balís, van realitzar una actuació sensacional en el campionat aconseguint l'or en la categoria juvenil, proclamant-se Campions d'Espanya juvenil sub19 i aconseguien la 5º posició a la General.

Pel que fa als germans Lucas i Teo Parés, del CV Blanes, també van lluitar tot el campionat per a la primera posició juvenil però finalment, a causa d'una penalització per un OCS en la vuitena prova, van endur-se el bronze i 7º posició a la General.