Els amateurs Elsa Auger, Marta Carrascosa i Àngel Guerrero pugen al podi del Campionat Catalunya de llarga distància de paddle-surf

Els regatistes de paddle surf del Club Vela Blanes continuen donant alegries.

Fed. Catalana Surf-Marina Badalona, 20 I 21 Novembre de 2021.- Prop d’una trentena de “corredors” s’han donat cita a les platges badalonines per competir aquest passat cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Paddle-Surf modalitat velocitat (esprint) dissabte i de llarga distancia diumenge. Un cap de setmana d’hivern, ennuvolat  i amb poc vent, que ha permès als competidors trobar-se amb una mar en calma ideal per a la competició.

Dissabte varen tenir lloc les diferents mànigues de la cursa de velocitat de 100 metres a la que van participar els “riders” blanencs. David Blàzquez 3er i Àngel Guerrero 6è. Aquestes curses de velocitat de dissabte van ser el preludi per les curses de llarga distància  de 6 quilòmetres (amateurs) i 10 quilòmetres (elit) de diumenge, on ja va participar el gruix de l’expedició del Club de Vela Blanes.

A la categoria Amateur femení Elsa Auger (1era) es va proclamar campiona de Catalunya. Marta Carrascosa (2a), també del Club de Vela Blanes, la va acompanyar al podi com a subcampiona. A la categoria Amateur masculí Angel Guerrero (1er) es va fer amb la victòria final, mentre Joaquim i Jordi Reixach feien 6è i 7è respectivament a la classificació. L’expedició blanenca es completava amb el “rider” David Blàzquez (4rt) que es quedava a les portes de podi a la categoria elit.

Bona experiència i resultats pels esportistes blanencs en aquest Campionat de Catalunya.