El Grup-3 d'Optimist del CVB copa el podi de la IX Costa Brava Sailing Meeting de l'Escala.

Martí Garriga, Pol Gragera i Martí Piguillem tenyeixen de vermell el podi. Guillem Manresa puja també al podi com a 3er al Grup-1

CN l'Escala, 8 i 9 d'abril de 2017.- Sis proves en una nova edició de la IX Costa Brava Sailing Meeting, al Club Nàutic de l'Escala, amb la participació de la quasi totalitat de la flota gironina de la classe optimist (CV Palamós, CN Estartit, CN l'Escala, CN Port d'Aro, CN Empuriabrava i CV Blanes).

Extraordinària actuació dels regatistes d'optimist del nostre club. Els mes petits navegants del CVB es van fer amb 4 podis en els diferents grups, amb més de 20 nusos de vent a la jornada de diumenge i amb mes de 30 regatistes en competició. Guillem Manresa  va fer 3er al G-1 i el podi del G-3 es va tenyir de vermell (colors del nostre gallardet) amb Martí Garriga 1er, Pol Gragera 2n i Martí Piguillem 3er. A més el petit dels germans Piguillem  en Max assoleix la 26ena posició per davant de regatistes més acostumats al vent de la zona empordanesa i Aleix Manresa 7è deixa escapar una oportunitat molt bona per pujar a podi al Grup 2.