El CVB al Congrés de la Vela Catalana

El CVB al Congrés de la Vela Catalana

El Director Esportiu del Club, Juan Miguel Aguirre, llicenciat en Ciències de l'activitat física i de l'esport (LCAFE) va participar juntament amb el Dr. Angel Bigas (especialista en Medicina E.Física i Esport) a la ponència sobre el tractament i prevenció de lesions.

BISC, FCV 1-2 Febrer.- El Barcelona International Sailing Center va acollir els dies 1 i 2 de febrer el Congrés de la Vela. Un espai col·loqui on tothom que està dintre el món de la vela va poder aportar la seva experiència i visió. Un total de 25 ponències pensades per a tots els col·lectius de la vela que van tractat temes de caire pedagògic, tècnic, de gestió, de comunicació i legislatiu, entre d'altres. A més, es va muntar un espai d'exposició amb distribuïdors nàutics que van presentar les seves novetats en una carpa de més de 300 m2. l'esdeveniment, dirigit a tots els públics del món de la vela va reunir a més de 300 participants arribats de tot el territori amb l'objectiu de crear un espai de col·loqui on tractar temes d'interès del sector.

El Sr. Gerard Figueras, Secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, obria l'acte amb paraules d'agraïment mentre que la Sra. Julia Casanueva, Presidenta de la Real Federación Española de Vela, va dedicar unes paraules d'enhorabona a mode de cloenda a la carpa de distribuïdors.

Qui més qui menys s'ha trobat en la conjuntura d'estar tota una temporada preparant la prova més important de l'any i no poder participar-hi per estar lesionat. Per fer tot el possible per evitar-ho, el nostre Director Tècnic Juanmi Aguirre i el doctor Àngel Bigas van exposar quines són les lesions més comunes en l'esport de la vela, quin treball s'ha de fer en edat infantil per prevenir-les i les seqüeles que, en edat adulta, una lesió et pot deixar.