El Trofeu Marbres Calvet al CN Vilanova ultima regata de l'any del Circuit Català d'Optimist

Martina, Dani i Aleix van despedir a Vilanova la temporada 2014

CN VILANOVA, 13 I 14 desembre.-Punt i final al 2014 amb la regata de Vilanova, Trofeu Marbres Calvet, que ha tancat la competició del Circuit Català d'Optimist. Tot i no poder-se disputar cap prova durant la jornada de dissabte (per manca de vent), el diumenge es varen dur a terme quatre proves que van possibilitar un descart. Un total de 162 regatistes repartits en dos grups varen finalitzar l'any a terres del Garraf.

Tres regatistes del Club de Vela Blanes van participar a la regata: Martina Casañé (29ena) i Daniel Cabré (77è) al GRUP-1 i Aleix Manresa (51è) al GRUP-2. Bona regata de la petita Casañé que va obviar una penalització del jurat que li va perjudicar a la classificació. Malgrat descartar el DSQ no va poder pujar alguna posició més. Dani no va estar gaire fi, malgrat tot continua barallant-se al Grup-1 on segurament aquest proper 2015 ens donarà bons moments. Finalment bon paper de l'Aleix Manresa al Grup-2, que va deixar darrere una trentena de regatistes, ja consolidats als seus clubs.

CLASSIFICACIONS OPTIMIST GRUP-1 (82 regatistes)