Carlos Ordóñez guanyador a la classe Finn en la cinquena edició de la Medsailing 2015

David Ordóñez puja al podi en 3er lloc i Àxel Muñoz reapareix amb els Finn. La parella Anna Gimeno/Irene Casañé primeres femenines en 420

CN El Balís, 16-17 Maig. Cinquena edició en aigües del Maresme d'aquesta regata que ha reunit prop de 300 embarcacions repartides en 12 classes de vela lleugera que enguany a reunit regatistes de 36 clubs nàutics de Catalunya, Balears, Canàries, Cantabria i Comunitat Valenciana, a més de Malta e Irlanda. La manca de vent de diumenge va fer que es tanquessin els podis amb les classificacions de dissabte amb vents de sud.

Carlos Ordóñez (1er) es convertia en guanyador a la classe Finn de forma aclaparadora (tot just quan arriba de guanyar la Copa d'Espanya juvenil), sense donar opcions als seus rivals amb 4 primers llocs. David Ordóñez (3er) que navega la seva segona prova a la classe després d'haver deixat l'Europa, va pujar al podi i deixa entreveure un bon futur, a mig termini, als dos germans dins la classe Finn. Per altre banda Àxel Muñoz (6è), que es troba esperant el seu nou vaixell, va tornar a competir amb la flota blanenca en aigües del Maresme.

A la classe 420, participació de les 5 parelles del Club Vela Blanes; i novament fantàstic paper de la parella Anna Gimeno e Irene Casañé (4es) que es van convertir en les guanyadores femenines de la classe. Lucas Casañé i Marc Béjar (6ens) van obrir el camí pel gruix de la flota blanenca, Pol Vila i Paula Amezaga (7ens), Miquel Sarquella i Francesc Sastre (8ens) i Jan i Jordi Béjar (9ens).