Campionat d'Espanya classe europe. CN Eivissa 2014

Veterania i nous regatistes s'han donat cita a l'Equip blanenc que ha participat al campionat.

4-7 CN Eivissa.- Ha finalitzat el Campionat d'Espanya de la classe Europa a les illes balears, amb 9 proves disputades. l'alacantí Alejandro Pareja s'ha proclamat Campió d'Espanya seguit per Cristina Pujol del CN Port d'Aro després d'un interessantíssim frec a frec que només ha separat els dos regatistes per un punt. Excel·lent organització que va concloure el Campionat a les 18 hores del passat 7 de setembre amb el lliurament dels trofeus per part d'autoritats, presidides per el president de la Federació Balear de Vela, als guanyadors.

4 representants del Club de Vela Blanes varen desplaçar-se a Eivissa per competir en aquest campionat. Entre ells, antics regatistes de la flota blanenca amb més d'un campionat de Catalunya i d'Espanya a les seves esquenes. Aquest varen ser complement perfecte dels nous benvinguts a l'Equip.

Jordi Vives (34è) va ser el millor classificat, al que va seguir Aleix Subirà (38è) que va fer un 3er llos a la segona prova del Campionat, però que malauradament no va poder concloure'l per motius familiars. Marina Martínez (42ena), única representant femenina, no va estar gens còmode al llarg del campionat, però si va signar uns parcials molt regulars. Finalment el juvenil, David Ordóñez (48è) va tancar la participació blanenca al campionat d'enguany.

CLASSIFICACIONS: 53 regatistes